Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 35€

Επικοινωνια

Showroom:
Τατοίου 125 - 14452
Μεταμόρφωση - Αττικής
210 2813304Queenfashion Outlet:
28ης Οκτωβρίου 34
Nέα Iωνία - Αττικής
210 2790879

Φόρμα επικοινωνίας

Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ξεχωρίζουν τους πελάτες μεταξύ τους. Συνδεθείτε στο κατάστημα εισάγοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης που επιλέξει.

Εμείς από την (Queenfashion) θα σας στέλνουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το λογαριασμό σας (ως ειδοποιήσεις κατάστασης παραγγελίας, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επαναφοράς κωδικού πρόσβασης και πολλά άλλα) στην παρεχόμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για το λόγο αυτό πρέπει να αποθηκεύουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για όσο δίαστημα παραμείνετε πελάτης μας.

Άλλα πεδία προφίλ που ενδέχεται να υπάρχουν ή όχι σε αυτήν τη σελίδα αποθηκεύονται μαζί με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ορισμένα μέλη του προσωπικού μας ή / και πωλητές που πωλούν προϊόντα στο κατάστημά μας ενδέχεται να μην έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας. Εκτιμούμε το ιδιωτικό σας απόρρητο με βάση την ανάγκη να γνωρίζουμε για εσάς όσα χρειάζονται για τη λειτουργία του καταστήματος. Εάν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιείτε το κατάστημα μας και θα θέλατε να καταργήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας από τη βάση δεδομένων μας (ή αν θέλετε να λάβετε όλα τα προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με το λογαριασμό σας που έχουμε), στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο sales@queenfashion.gr.

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά σας τα δεδομένα έχουν υποπέσει σε κακή χρήση, έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε καταγγελία σε εποπτική αρχή. Είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε σχετικά με αυτό το δικαίωμα βάσει του Κανονισμού της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων, δεν σκοπεύουμε σε καμμία περίπτωση να υποπέσουν τα δεδομένα σας σε κακή χρήση.Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!